zondag 7 september 2014

06 maart 2014 Werk aan de weg

Op 10 maart zijn werkzaamheden gestart aan het riool op de kruising Willemstraat /Vonderweg.

Op maandag 10 maart start de gemeente Eindhoven met werkzaamheden aan het riool op de kruising Willemstraat /Vonderweg. Doordat deze geplande werkzaamheden nu samen vallen met de tijdelijke afsluiting van de Grote Berg, kan extra overlast voor het verkeer ontstaan aan de westzijde van het centrum. We adviseren mensen om via bereikbaareindhoven.nl een omleidingsroute te bepalen.
Werkzaamheden Willemstraat/Vonderweg
Op de Vonderweg vernieuwt de gemeente het riool en leggen we een extra regenwaterriool aan om wateroverlast tijdens ernstige regenbuien te verkleinen. Ook passen we de verkeerssituatie op de kruising Willemstraat - Vonderweg aan voor een betere doorstroming van het verkeer. Na aanleg van de nieuwe riolering krijgt de rijbaan nieuw asfalt.
Het verkeer heeft door deze werkzaamheden op de Vonderweg minder rijbanen ter beschikking. 
De Willemstraat wordt tussen de Vonderweg en de kruising St. Antoniusstraat tot en met juli afgesloten. Omwonenden kregen via een wijkinfo te horen dat de Willemstraat tussen Vonderweg en Keizersgracht ook voor de rioleringswerkzaamheden zou worden afgesloten. Deze blijft voorlopig echter in beide richtingen nog open voor alle verkeer. We houden deze route zo lang mogelijk open als omleidingsroute voor de werkzaamheden op de Grote Berg.
Door de combinatie van de werkzaamheden verwacht de gemeente extra vertraging en overlast in de verkeersafwikkeling verwacht, met name tijdens de spits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten